domingo, 23 de enero de 2011

Errezeta: Sagar beltz, elurtua.

Sagar beltz elurtuaren errezeta erakutziko dizkizuet.
Zer tresna behar dira:

  • Xehagailu bat.
  • Bi plater.
  • Bost palillo.
  • Ahiztoa.
Osagaiak:

  • Sagar bat.
  • Txokolate beltza.
  • Gaieta erdia.
Nola egiten da:

  1. Sagarra erditik zatitu eta erdi horietako bat plater batean ipini.
  2. Sagarraren beste erdia 5 kubotxoetan zatitu.
  3. Sagar kubotxo bakoitza palillo batean ipini.
  4. Txokolatea hartu eta zati txiki bat zatitu, zati hori plater batean ipini eta platera mikrogailuan zartu minutu batez. Plateran ur tantatxo batzuk ipini, txokolatea ez zikatzeko.
  5. Txokolate urtua mikrogailutik atera eta sagar kubotxoak txokolatez estali.
  6. Ondoren palilloak (Sagar kubotxo batekin) lehen baztertu dugun sagarraren erdian iltzatu.
  7. Galleta erdia xehetu eta sortutako hautza sagar kubotxoen gainean  hautseztatu.
  8. Eta... On egin!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario