Zer tresna behar dira:
- Xehagailu bat.
- Bi plater.
- Bost palillo.
- Ahiztoa.
- Sagar bat.
- Txokolate beltza.
- Gaieta erdia.
- Sagarra erditik zatitu eta erdi horietako bat plater batean ipini.
- Sagarraren beste erdia 5 kubotxoetan zatitu.
- Sagar kubotxo bakoitza palillo batean ipini.
- Txokolatea hartu eta zati txiki bat zatitu, zati hori plater batean ipini eta platera mikrogailuan zartu minutu batez. Plateran ur tantatxo batzuk ipini, txokolatea ez zikatzeko.
- Txokolate urtua mikrogailutik atera eta sagar kubotxoak txokolatez estali.
- Ondoren palilloak (Sagar kubotxo batekin) lehen baztertu dugun sagarraren erdian iltzatu.
- Galleta erdia xehetu eta sortutako hautza sagar kubotxoen gainean hautseztatu.
- Eta... On egin!!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario